•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lichaamsbehandelingen
bij Fusionz Dayspa

Bodytreatments / Lichaamsbehandelingen

Door extra voorzorgsmaatregelen, en een extra streng hygiëne protocol hebben wij tussen de behandelingen meer tijd verlies en extra kosten om alles veilig te laten verlopen. Houd hierdoor rekening met extra kosten per behandeling. Neem contact op voor meer info.

Bodytreatments
50 min € 45
Een cocoon behandeling is een totaal behandeling voor uw lichaam. Afhankelijk van de actieve ingrediënten die we gebruiken kan het voedend, hydraterend, ontspannend, afvoerend, ontgiftend of verstevigend werken. Iedere cocoon start met het aanbrengen van een activerende gel die de de verhoornde huidcellen verwijderd en de pakking dieper laat opnemen in uw huid. Nadat de cocoon is aangebracht wordt u met een folie “ingepakt” en kunt u ontspannen op onze wellnessbank terwijl de cocoon zijn werk doet. Tijdens de inwerktijd van de cocoon ervaart u een hoofdhuidmassage met aromatische oliën voor een totale ontspanning. Wanneer u zich na afloop doucht en een verzorgende bodycrème wordt aangebracht voelt u zich als herboren!

Vitamin wrap
Vitamin wrap is een vitamine - en anti-oxidanten boost uit o.a. pompoencellen, artisjok en bietenextract zal uw huidweerstand verhogen. Hierdoor is uw huid beter bestand tegen externe invloeden. Uw huid zal ook zijdezacht en fris aanvoelen.

D-age wrap
D-age anti-aging behandeling voor uw lichaam. Deze pakking waarbij u van top tot teen wordt ingepakt heeft een rijke formule van o.a. walnootextract, bosweliazuur en kamani olie waardoor de huid zijn elasticiteit en stevigheid zal hervinden en tevens heerlijk zacht en gevoed zal aanvoelen.

Body strategist+
Body strategist+ vermindert vetophopingen door de verbetering van zuurstoftoevoer naar de beschadigde vetcellen. Door deze intensieve behandeling wordt het weefsel compacter en uw cellulite wordt verminderd of voorkomen. Voor optimaal resultaat adviseren wij een kuurbehandeling.

Monticelli spa mud
ontslakkingsbehandeling met thermische modder. Een exclusieve thermische behandeling die een diep ontgiftend en ontslakkend resultaat geeft. In kuurverband is er zichtbare vermindering van overmatige vetophoping dankzij een diepe drainerende en ontstoppende werking. Om een optimaal resultaat te bereiken wordt een kuurbehandeling geadviseerd! De combinatie met sporten en voldoende water drinken is aan te bevelen.

Aroma soul ritual mud
relaxing-self-heating sparkling mud. Deze bruisende modder, bruist als champagne en ontwikkeld in contact met uw huid een temperatuur van 40 graden. Speciaal ontwikkeld als deelpakking op de rug, om de spanningen en knopen in de spieren van de rug en nek te verlichten en af te voeren. Ervaar een weldadige verlichting van alle spanningen in uw lichaam, zowel geestelijk als lichamelijk!

Aroma soul scrubs
Tijdens deze lichaamsbehandeling wordt uw lichaam masserend gescrubd door middel van terugkerende rituelen uit vier verschillende culturen; oriëntaals, mediterraans, Arabisch en Indiaas. Tijdens deze behandeling maakt u een keuze uit één van de vier aromatische geuren. De gekozen aromatische geur wordt in de ruimte verspreid en ook gebruikt in de scrub en massage. Achter elke geur zit een specifieke scrub met een unieke massage die op het moment bij u past.

NIEUW - ulimate montelimar choclade-nougat special
90 min € 85
De scrub is gemaakt van chocolade met gevolgd een chocolade pakking. Alleen al door het opsnuiven van de geur komen endorfines vrij. Met als afsluiting een massage van nougat olie. Nougat olie bevat o.a. een mix van verschillende noten en diverse lavendel soorten met een vleugje vanille en pitache noten. Met als afsluiting een kopje thee met een stukje verse nougat

Terug naar het overzicht van behandelingen