•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Huidverbetering &
Laserbehandelingen

We zijn weer open per 11 mei.

We werken volgens de regels van het RIVM en ook met Triage. Dit betekent dat u voor u in behandeling komt een aantal vragen moet beantwoorden en een formulier ondertekent. Alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen betreft hygiëne om u veilig te behandelen. Maar let op! Bij gezondheidsklachten, of hebben evt. huisgenoten klachten, bij contact met Covid-19 patiënten of bent u zelf korter dan 2 weken geleden genezen van Covid-19 ook dan wordt u TIJDELIJK niet geholpen. Bij twijfel kunt u ons voor uw afspraak bellen.

Hiermee hopen we elkaar gezond te houden. Stay Safe!

Behandelingen

 

Winnaar wellnessverkiezing 2013/2014
Hoogst gewaardeerde Dayspa van Brabant!

Laserbehandelingen nu voor iedereen beschikbaar

Een laserbehandeling is er al vanaf €45,- en wordt daardoor voor iedereen bereikbaar. Fusionz dayspa streeft ernaar u zo goed en comfortabel mogelijk van dienst te zijn. U mag van ons een persoonlijke ontvangst verwachten en we doen er alles aan om u een wereld van luxe en wellness te laten beleven. Vanzelfsprekend stelt u prijs op een persoonlijk advies en daar zullen we zorg voor dragen!

Huidverbetering & Wellness

Het concept van Fusionz Dayspa is uniek, een ultieme beleving van schoonheid en well-being.

Een behandeling van Fusionz Dayspa zult u beleven als cocooning; een unieke behandeling van zorg en aandacht in het hectische leven van elke dag. De Fusionz Dayspa behandelingen stemmen wij helemaal af op de conditie van uw huid.

Om tegemoet te komen aan de verschillende huidtypes bieden wij een uitgebreide keuze uit behandelingen en verzorgingsproducten. Ook adviseren wij u hoe u zich thuis het beste kunt verzorgen om het optimale resultaat te behalen.

Fusionz Dayspa maakt gebruik van natuurlijke Oosterse technieken. De Indiase rituelen en Mediterrane sfeer maken elk detail bijzonder.

Ervaar zelf! Kom snel langs en neem een kijkje in onze mooie Dayspa.

Als alleen het allerbeste goed genoeg is

Acne behandeling Uw juiste huidverzorging begint met een goede huiddiagnose. Onderga een huid analyse in onze skinanalyser en profiteer zo van het meest optimale advies voor thuisgebruik. Voor een professionele huiddiagnose contacteert u het beste de Fusionz specialist. [ comfort zone ] vindt u wereldwijd niet alleen bij de beste spa's, wellness resorts, hotels en schoonheidsinstituten, regelmatig worden onze producten wereldwijd ook als beste beoordeeld. Daarmee is de kwaliteit van uw [ comfort zone ] productaankoop, telkens gewaarborgd. Dat is een geruststellende gedachte.

 

Treasure every moment

Cadeaubonnen: een persoonlijke vorm van tijd voor jezelf, even genieten, hoe mooi kan deze gift zijn; if you love someone dearly give them Fusionz Time!

Bekijk onze gezichts- en lichaamsbehandelingen »