•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gezichtsbehandelingen
bij Fusionz Dayspa

Facials / Gezichtsbehandelingen

Door extra voorzorgsmaatregelen, en een extra streng hygiëne protocol hebben wij tussen de behandelingen meer tijd verlies en extra kosten om alles veilig te laten verlopen. Houd hierdoor rekening met extra kosten per behandeling. Neem contact op voor meer info.

tranquillity welcome ritual
Het tranquillity welkomstritueel, zorgt voor een ontspannen start van de behandeling. Tranquillity bestaat uit een aantal aromatische oliën, zoals Palmarosa en sinaasappel, die zorgen voor ontspanning en rust. Tranquillity is de huisgeur van Fusionz dayspa & [ comfort zone ].

Essence behandelingen
55 min € 57,50
Heerlijke ontspannende well-being gezichtsbehandeling. Na een huidanalyse kiezen we voor u een geschikte gezichtsbehandeling die op uw huidconditie is afgestemd. Uw huid wordt gereinigd en gescrubd. Ook worden uw gelaat, nek en decolleté gemasseerd door middel van een massage met Indiase invloeden. Een masker voedt uw huid met de juiste ingrediënten. Er wordt afgesloten met een dagverzorging afgestemd op uw huidconditie.

Hydramemory
Hydramemory: deze behandeling is perfect voor de huidconditie die vochtarm is. De diep hydraterende hydra memory behandeling met natuurlijk actieve ingrediënten optimaliseert het hydratatieniveau van gelaat en hals.

Aroma beauty touch
Aroma beauty touch: behandeling wordt gewerkt met aromatische oliën. Deze oliën werken ontspannend op je huid, maar ook op je gemoedstoestand.

Recover touch
Recover touch: is geschikt voor de huid die flets, droog en gevoelig is. De producten die tijdens deze behandeling gebruikt worden zijn echte vitaminebommetjes voor je huid, zodat je huid er stralend uitziet en zijdezacht aanvoelt.

Rebalance behandelingen
75 min € 67,50
Behandeling waarbij zowel een oppervlakkige als een dieptereiniging wordt gegeven. Na een huidanalyse kiezen we voor u een behandeling die op uw huidconditie is afgestemd. Tijdens de behandelingen worden de oneffenheden zoals milia en of comedonen verwijderd. Ook worden gelaat, nek en decolleté gemasseerd door middel van een massage met oriëntaalse invloeden. Daarnaast ontvangt u een hoofdhuid- of handmassage tijdens het masker. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging aangepast aan uw huidconditie.

Skin resonance
Skin resonance beschermt en verzorgt de zeer gevoelige huid. Doordat deze behandeling gedaan wordt met producten die een voedende en beschermende werking hebben, versterken ze de weerstand van de huid, zodat haarvaatjes worden versterkt en roodheid vermindert.

Active pureness
Active pureness: de kracht van deze active Pureness behandeling is dat zij speciaal op de huidconditie met overmatige talgproductie en acne is toegespitst. Tijdens deze behandeling wordt een zuiverend masker aangebracht dat ook de poriën verfijnt en de huid matteert.

Absolute pearl
Absolute pearl behandeling gebruiken wij puur parelpoeder om op een vriendelijke manier pigmentatie te egaliseren. Tevens is deze behandeling ideaal voor slecht doorbloede huid en een huid met littekenweefsel. Met als resultaat een betere aanvoer van zuurstof.

Vitality behandelingen
90 min € 90
Na een huidanalyse kiezen we een behandeling die op uw huidconditie is afgestemd. Tijdens deze exclusieve anti-aging-behandeling wordt uw huid niet alleen gereinigd en intensief verzorgd, ook de wenkbrauwen worden gemodelleerd en oneffenheden verwijderd. Bij deze behandeling heeft u naast de anti-aging-gezichtsmassage een keuze uit een hoofdhuid met, voet- of armmassage. Deze intensieve gezichtsbehandeling is voor de rijpere huidconditie. Tevens heeft het gebruik van o.a. collageen en hyaluronzuur een uitzonderlijk opvullende werking, zodat fijne lijntjes en rimpeltjes vervagen.

Watersource
Watersource: behandeling wordt uw vochtbalans op peil gebracht en werken we aan het vervagen of voorkomen van de beginnende lijntjes. Een twee-in-één behandeling dus: zowel een intensieve hydratatie als anti-aging.

Glorious skin
Glorius skin: Deze intensieve gezichtsbehandeling is voor de rijpere huidconditie. Tevens heeft het gebruik van o.a. collageen en hyaluronzuur een uitzonderlijk opvullende werking, zodat fijne lijntjes en rimpeltjes vervagen. Deze intensieve gelaatsbehandeling glorious skin is voor de rijpere huidconditie en is de ultieme liftende behandeling. Tijdens deze behandelingen maken wij gebruik van fruitzuren die een celvernieuwende werking hebben, zodat fijne lijntjes en rimpeltjes verzachten. Tevens ondersteund het gebruik van o.a. collageen en hyaluronzuur een uitzonderlijk opvullende werking.

Action sublime
120 min € 115
Action sublime is een behandeling die de celvernieuwing stimuleert en de huid herstructureert en beschermt tegen de vrije radicalen, verantwoordelijk voor huidveroudering. De huid is beschermd, de huidtonus is verbeterd en fijne lijntjes zijn verminderd. In deze behandeling ontvangt u maar liefst 3 massages en 2 maskers.

Biologische luxe, sacred nature
75 min € 70,50
Uit liefde voor verzorgingsrituelen en vanuit onze passie voor de natuur en de wereld om ons heen kan je nu ook hemels genieten van een innovatieve en uiterst effectieve gezichtsbehandeling. Tijdens de Sacred Nature behandeling worden alleen het gelaat en decolleté gereinigd, gescrubt en verzorgd. In deze 'natuurlijke' behandeling worden de unieke producten uit de Sacred Nature lijn gebruikt. Deze bestaan voor 99% uit natuurlijke ingrediënten en bevatten geen minerale oliën, siliconen, paraffine en synthetische geur- en kleurstoffen. Hiermee voldoen ze ruimschoots aan de strikte eisen van Ecocert. Een gedeelte van de opbrengst gaat tevens naar herbebossingsprojecten.Sacred nature ofwel heilige natuur. Een behandeling met 99% tot 100% natuurlijke ingrediënten en tot 45% biologisch. Sacred nature producten zijn bestempeld met het ECOCERT keurmerk. Deze combinatie behandeling van gelaat en lichaam is intensief voedend, anti-aging, DNA beschermend en herstellend. Laat de natuur haar werk doen! 

Man Space for man only !!
Ook de mannenhuid heeft verzorging nodig. De huid van de man is anders o.a. qua structuur, gevoeligheid en talgproductie. Om een zuivere, frisse en goed verzorgde huid te verkrijgen zijn de gezichtsbehandelingen voor de man samengesteld met speciale [ man Space ] producten.

Hydra performer
55 min € 50
Een herstellende gelaatsbehandeling, waarin uw huid gereinigd en gescrubd wordt. Bovendien ontvangt u een gelaat-, nek- en schoudermassage. Een hydraterend masker voedt uw huid met de juiste ingrediënten. Tijdens het masker ontvangt u een hoofdhuid- of voetmassage. Er zal afgesloten worden met een dagverzorging of een luchtige hydraterende gel.

Pure performer
75 min € 67,50
De pure performer is een zeer ontspannen behandeling. Uw huid wordt gereinigd en gescrubd. U ervaart de gelaat, nek en schoudermassage, met daarop volgend een hot stone rug-nek-schouder massage. De behandeling wordt afgesloten met een dagcrème of een luchtige hydraterende gel.

Anti-aging performer
90 min € 90
Ook de mannenhuid heeft verzorging nodig. De huid van de man is anders o.a. qua structuur, gevoeligheid en talgproductie. Om een zuivere, frisse en goed verzorgde huid te verkrijgen zijn de gezichtsbehandelingen Essence, Balance en Vitality voor de man samengesteld met speciale [ man space ] producten. Een exclusieve anti-aging gelaatsbehandeling waarin uw huid intensief wordt gereinigd en geactiveerd. Overtollige haartjes in het gelaat ( neus, oren, wenkbrauwen ) en huidoneffenheden worden verwijderd. Tijdens deze behandeling maken wij gebruik van een peeling of fruitzuur peeling die een celvernieuwende werking hebben, zodat fijne lijntjes en rimpeltjes verzachten. Bovendien worden gelaat, nek en schouders gemasseerd. Het collageenmasker activeert uw huid intens en werkt verstevigend. U heeft keuze uit een hoofdhuid- of voetmassage tijdens het masker. Er zal afgesloten worden met een dagcrème of een luchtige hydraterende gel.

Teenage skin : Jeugdbehandeling tot 18 jaar.

Just pretty
45 min € 38
De tiener behandelingen zijn specifiek voor de hormoongevoelige huid. Na een huidanalyse beginnen we met het zuiveren door een dubbele reiniging van de huid. Tevens worden hier de comedonen en eventuele milia verwijderd. Een aangepast masker en een afsluitende crème. Je huid is schoon en gevoed.

Chill out of school
55 min € 45
Deze behandeling met een gelaat en hoofdmassage €45 voor 55 minuten.

Terug naar het overzicht van behandelingen