•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Genieten van massages
bij Fusionz Dayspa

Massages

Door extra voorzorgsmaatregelen, en een extra streng hygiëne protocol hebben wij tussen de behandelingen meer tijd verlies en extra kosten om alles veilig te laten verlopen. Houd hierdoor rekening met extra kosten per behandeling. Neem contact op voor meer info.

Fusionz himalayastone massage
75 min € 65
Bij deze massages werd duizenden jaren geleden al gebruik gemaakt van warme stenen om een therapeutisch effect op lichaam en geest te creëren. Deze exclusieve massagetechnieken, van over de hele wereld, zijn een combinatie van therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe werking van de aromasoul aromatische oliën. Deze massage heeft als resultaat een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest.

Tranquillity ritual deluxe
75 min € 77,50
Een weldadige behandeling door een combinatie van gelaat en lichaam op basis van bijzondere tranquillity rituelen. Laat u meevoeren door de knedende handen van de specialist in een allesomvattende holistische behandeling met een aromatische geurbeleving. Zowel het gelaat als lichaam word intens gevoed, gehydrateerd en ontspannen, d.m.v. een olie pakking en massage. Ervaar tranquillity; rust & reinheid.

Hydro massage wave prenatale massage (v.a 14 weken)
55 min € 60
Een geweldige ervaring voor moeder en kind op warm water kussens met speciale olie.
"Just take your time lovely mammies!"

Fusionz Dayspa wannahave: Java wood
60 min € 57,50
Deze massage is een bestseller in onze dayspa.
Een unieke massage met hout,om al uw spierknopen uit te rollen op een subtiele manier.

1001 hamam massage
60 min € 55
Marokaanse zeepmassage , zoutscrub en argan oliemassage.

NIEUW aroma soul four elements ritual massage
Geïnspireerd op de 4 aromasoul massages introduceren we de nieuwe alles omvattende four elements massage. Dit ritueel neemt u mee op reis naar 4 verschillende wereld delen: exotisch oriëntaalse culturen,helderheid en warmte uit de mediterrane,verschillende kleuren en levensfilosofie uit India en een complete sensoriele beleving uit de woestijn Arabian 

Seasons with passion
Voor elk seizoen een aangepaste treatment. Elk jaar een nieuwe verassing..Enjoy moments of life!!

Terug naar het overzicht van behandelingen